Η Comline εξέλαβε το βραβείο «Διεθνές Εµπόριο 2016»

Η Comline Auto parts Ltd (Comline) είναι μια βρετανική επιχείρηση που εξέλαβε προσφάτως την τιμητική διάκριση «Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις - Διεθνές Εμπόριο 2016» για την ανάπτυξη των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων. Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει μια επιχείρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επιτυχία της Comline οφείλεται στη σημαντική ανάπτυξη που επέδειξε στις διεθνείς αγορές στον κλάδο των ανταλλακτικών με portfolio σε φίλτρα, εξαρτήματα πέδησης, συστήματα μετάδοσης και διεύθυνσης, αλλά και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που εξάγονται συνολικά σε περισσότερες από 40 χώρες – κυρίως σε Ευρώπη και Β. Αμερική.

«Είναι μια υπέροχη στιγμή για όλους όσoι ανήκουν και συνεργάζονται με την Comline! Δηλώνουμε ιδιαίτερα περήφανοι που είμαστε μια βρετανική εταιρεία και δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη τιμή από το λαμβάνουμε ένα τέτοιο βραβείο από την αυτού εξοχότητα βασίλισσα της Αγγλίας. Η Comline εξακολουθεί να διαγράφει σημαντική πορεία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι εξαγωγικές μας επιδόσεις χαρακτηρίζονται από πραγματικά αξιέπαινα αποτελέσματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το αφοσιωμένο προσωπικό της εταιρείας, σε συνδυασμό με τους αντιπροσώπους μας, έχει οδηγήσει σε τριπλασιασμό των εξαγωγών από το 2012. Η επιβράβευση αυτής της προσπάθειας, με το συγκεκριμένο βραβείο είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην Comline και θα συνοδεύει όλες τις ενέργειές μας μας για τα επόμενα χρόνια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Comline, Divyesh Kamdar

 
 

Πηγη: www.autospecialist.gr