Valeo, ο ειδικός στα θερμικά συστήματα, υλοποιεί την δέσμευσή της για συνεχή επέκταση της κάλυψης των αναγκών της αγοράς λανσάροντας μια σειρά 200 κωδικών superkit. Με υψηλά πρότυπα, αυτή η σειρά – αποτελούμενη από κιτ ιμάντα χρονισμού και αντλίας νερού – διαθέτει έναν εξαιρετικό βαθμό κάλυψης σε ποσοστό 95 % στην Ευρώπη. Η Valeo είναι παγκόσμια ο ειδικός στα Θερμικά Συστήματα με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και παρέχει αντλίες νερού των οποίων η γκάμα και η ανταγωνιστική τιμή είναι αναγνωρισμένα στην αγορά Aftermarket για 15 χρόνια.

 

Σήμερα η τάση της αγοράς δείχνει μια αύξηση στα κιτ ιμάντων χρονισμού (ιμάντας χρονισμού, τεντωτήρας και τρελο γρανάζι) με αντλίες νερού, σε σύγκριση με μεμονωμένες αντλίες νερού. Πράγματι, οι πελάτες στρέφονται όλο και περισσότερο σε προσφορές κιτ και η Valeo Service απάντησε γρήγορα σε αυτή την ανάγκη λανσάροντας την σειρά Superkit.

 

Τα κιτ ιμάντα χρονισμού και αντλίας νερού της Valeo έχουν αναπτυχθεί με την καθημερινή ρουτίνα των πελατών κατά νου.

 

Κύριος πυρήνας της στρατηγικής "We Care 4 You - Trust the Specialist της Valeo - Νοιαζόμαστε για εσάς – Εμπιστευτείτε τον Ειδικό", είναι η διευκόλυνση των καθημερινών λειτουργιών των συνεργείων. Η σειρά διαθέτει διάφορα πλεονεκτήματα για τους πελάτες:

 

  1. Κάλυψη μεγαλύτερη από 90% της Ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτων 
  2. Ιμάντες χρονισμού ποιότητας εφάμιλλης με τον γνήσιο εξοπλισμό 
  3. Βελτιστοποίηση του στοκ καθώς απαιτείται ένας κωδικός για αποθήκευση αντί για το ελάχιστο τεσσάρων.
  4. Καλύτερη παραγωγικότητα χάρη σε ένα ολοκληρωμένο κιτ 
  5. Υψηλότερη αποδοτικότητα της διαχείρισης παραγγελιών 
  6. Εγγύηση 2 ετών  
 

 Αυτή η σειρά – πέραν της κάλυψης των αναγκών πελατών και αγοράς– ωφελείται από την τεχνογνωσία της Valeo, η προσοχή της οποίας είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Στην πραγματικότητα, τα Superkits είναι της Valeo και περιλαμβάνουν ιμάντες χρονισμού ποιότητας O.Ε. εξασφαλίζοντας υψηλότερη αντίσταση και μακροζωία αποτρέποντας βλάβες στον κινητήρα.

 

Τα Valeo Superkit καλύπτουν Ευρωπαϊκά μοντέλα όπως: Volkswagen Golf VI (2008), Volkswagen Golf V (2004), Renault Clio III (2005), Fiat Panda (2003), Citroën C3 I (2002), Ford Focus (1998), Ford Fiesta VI (2008), Citroën C4 II (2010), Volkswagen Golf IV (1997), Audi A3 (2013)

 

Η Valeo ως ειδικός στην αγορά Aftermarket δεσμεύεται να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της και να προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη: Προσφέρει λοιπόν: Βελτιωμένη ορατότητα και αναγνωσιμότητα στο Tecdoc® Γραμμή Τεχνικής Εξυπηρέτησης και Συνδεδεμένη Βοήθεια (Technical Hotline and Connected Assistance) για γρήγορες και επαγγελματικές απαντήσεις σχετικά με διασταυρώσεις, απαιτήσεις εφαρμογής ή θέματα τοποθέτησης Τεχνική εκπαίδευση και προώθηση με τους επαγγελματίες εκπαιδευτές οι οποίοι γνωρίζουν την αγορά aftermarket.

 

Δείτε σχετικό Video    ΕΔΩ