Καλέστε μας
Γκαράζ
Καλάθι

Το καλάθι μου

0 τεμάχια 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Οροι Επιστροφής Ανταλλακτικών

Επιστροφή προϊόντων λόγω λάθους παραγγελίας.
Επιστροφές Προϊόντων γίνονται δεκτές λόγω λάθους παραγγελίας μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση τους και μόνο για αντικατάσταση με άλλο όμοιο προϊόν. Σας παροτρύνουμε, πριν την τοποθέτηση του νέου προϊόντος να το αντιπαραβάλετε με το παλαιό προς αντικατάσταση εξάρτημα προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι οπτικά δεν υπάρχει καμία διαφορά. Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε διαφορά παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

 1. Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να παραμένει σε άριστη κατάσταση χωρίς καμία ένδειξη φθοράς.
 2. Σε όσα προϊόντα φέρουν ταινία ασφαλείας, αυτή θα πρέπει να είναι άθικτη.
 3. Η διατήρηση του παραστατικού αγοράς και η αρχική συσκευασία σε άριστη κατάσταση είναι απαιτητές.

Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρία μας, έχει το δικαίωμα άρνησης της επιστροφής του προϊόντος. Η εταιρία μας θα πρέπει να ενημερώνετε πριν από οποιαδήποτε ενέργεια σας. Το κόστος των μεταφορικών βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη, εκτός της περίπτωσης δικής μας υπαιτιότητας στην επιλογή λάθους προϊόντος, όπου καλύπτουμε καθολικά το κόστος μεταφοράς του επιστρεφόμενου προϊόντος και της αποστολής νέου.

Χρόνος Παράδοσης των Παραγγελιών.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας βρίσκεται πάντα εντός του χρονικού πλαισίου βάσει του οποίου ενημερώνεστε κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας, δυστυχώς όμως σε ορισμένες περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης επιμηκύνεται από τους ακόλουθους παράγοντες, οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι των εσωτερικών εταιρικών διαδικασιών διαχείρισης και είναι αδύνατον να ελέγξουμε ή να προβλέψουμε:

 1. Μειωμένη διαθεσιμότητα επικοινωνίας από μέρους σας, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ορθότητα της παραγγελίας σας.
 2. Κατηργημένα ή σε μερική έλλειψη ή μη άμεσα διαθέσιμα προϊόντα. (Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα προκειμένου να σας προτείνουμε εναλλακτικές επιλογές αγοράς).
 3. Ακραία καιρικά φαινόμενα, καταστροφές, πανδημίες, απεργίες και γενικότερα συνθήκες οι οποίες δημιουργούν ανατροπή της κανονικότητας.

Στην περίπτωση όπου συντρέξουν οι άνωθεν παράγοντες, η εταιρία μας δεν ευθύνεται για την καθυστέρηση παράδοσης των προϊόντων.

Εγγύηση.
Όλα τα προϊόντα (εκτός των λαμπτήρων φωτισμού, των λιπαντικών, των χημικών σκευασμάτων, των ηλεκτρονικών μερών & των υλικών πέδησης) καλύπτονται από εγγύηση, η οποία είναι αποκλειστικά η εργοστασιακή εγγύηση του κατασκευαστή. Οι όροι που προσδιορίζει το εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την εταιρία μας. (Σε περίπτωση προβλήματος κατά το διάστημα της εγγύησης, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας).
Η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά ελαττώματα που οφείλονται σε αστοχία υλικού ή κατασκευής του προϊόντος. Η εγγύηση τίθεται εκτός ισχύς όταν τα ελαττώματα του προϊόντος έχουν προκληθεί από:

 1. κακή τοποθέτηση και συναρμολόγηση,
 2. κακή χρήση ή χρήση διαφορετική από αυτή που συνιστά ο κατασκευαστής (π.χ. αγωνιστική χρήση χωρίς να ορίζεται από τις προδιαγραφές του προϊόντος).

Η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις ζημιών που έχουν προκληθεί κατά την διαδικασία μεταφοράς των προϊόντων. Η ευθύνη της μεταφοράς βαραίνει αποκλειστικά τον αγοραστή και διέπετε από τους όρους της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας (courier ή πρακτορείο μεταφορών).

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος.

 1. Αν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, ισχύουν οι όροι «Επιστροφή προϊόντων λόγω λάθους παραγγελίας». Εφόσον αποδειχθεί κατασκευαστική αστοχία καλύπτουμε καθολικά το κόστος μεταφοράς του επιστρεφόμενου προϊόντος και της αποστολής νέου.
 2. Αν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί παρακαλούμε συσκευάστε το επαρκώς προκειμένου να προστατευθεί κατά την διαδικασία της μεταφοράς και στην συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε.

Εφόσον το πρόβλημα είναι εμφανές πραγματοποιείται άμεση αντικατάσταση. Αν η βλάβη ή η δυσλειτουργία δεν είναι εμφανής το προϊόν αποστέλλεται στον προμηθευτή μας, προκειμένου να αξιολογηθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο ελέγχου της κατασκευάστριας εταιρίας. Εφόσον το πόρισμα της έκθεσης αποφαίνεται κατασκευαστική αστοχία, το προϊόν αντικαθίσταται άμεσα. Σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν δεν αντικαθίσταται.

Επιστροφή χρηματικού ποσού.
Επιστροφή χρηματικού ποσού (σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης 1-10 ημερολογιακές ημέρες) γίνετε μόνο στη περίπτωση έλλειψης εναλλακτικού προϊόντος για αντικατάσταση, αλλιώς πραγματοποιείται συμψηφισμός χρηματικού ποσού με άλλα προϊόντα.

Αποστολή Παραγγελιών
Ο τρόπος αποστολής καθώς και πληρωμής μιας παραγγελίας επιλέγεται από τον πελάτη κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Η παράδοση των προϊόντων μας μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας είναι άμεση και μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 1. ACS COURIER.
 2. ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.
 3. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-Πρακτορεία. (Οικονομικότερος τρόπος αποστολής για παραγγελίες μεγάλου βάρους και όγκου) Εάν συνεργάζεστε με συγκεκριμένη μεταφορική εταιρία μπορείτε να μας το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας, ειδάλλως η εταιρία μας επιλέγει μια μεταφορική εταιρία για την παράδοση των προϊόντων σας. Το ποσό της μεταφοράς καταβάλετε στην μεταφορική εταιρία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Κόστος μεταφοράς
Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνετε στην τιμή των προϊόντων, μπορείτε όμως να το ελέγξετε αφού επιλέξετε τον τρόπο αποστολής.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι πρωταρχικός μας σκοπός είναι η άμεση & σωστή εξυπηρέτηση σας και προτεραιότητα μας εφόσον παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα είναι η άμεση εύρεση λύσης. Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφόρηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.