Καλέστε μας
Γκαράζ
Καλάθι

Το καλάθι μου

0 τεμάχια 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

7 εγγυήσεις maxxparts

- 1 : Μεγάλη ποικιλία Ανταλλακτικών

Περισσότερα απο 320.000 μηχανικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπως και φανοποιϊας.

- 2 : Η δύναμη της διαπραγμάτευσης μας,δική σας!

Λόγω των μεγάλων παραγγελιών μας απο προμηθευτές της εσωτερικής αγοράς όπως και του εξωτερικού διαπραγματευόμαστε όλες τις τιμές των προϊόντων. Η διαπραγματευτική δύναμη μας μεταδίδεται άμεσα στον τελικό καταναλωτή με κύρια πλεονεκτήματα την κορυφαία ποιότητα προϊόντων όπως και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

- 3 : Πρόγραμμα αποστολών και παράδοσης

'Ολες η αποστολές παραδίδονται μεταξύ 24 και 48 ωρών,μετα την αποστολή της!

- 4 : Η ασφαλής πληρωμή 100%

Επιλέξτε την πληρωμή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η MAXXPARTS.GR προσφέρει αρκετές μεθόδους πληρωμής, όλες είναι 100% ασφαλής. Οι τραπεζικές συνεργασίες  μας εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των πληρωμών σας online. Μπορείτε να πληρώσετε σε απευθείας σύνδεση με πιστωτική κάρτα,paypal, τραπεζικό έμβασμα η αντικαταβολή ώστε τα χρήματα σας να είναι 100% ασφαλή...

- 5 : Οι υπηρεσίες μας

Υπάρχουν πολλά εργαλεία στη διάθεσή σας! Με την υπηρεσία "παρακολούθησης παραγγελίας".Ακολουθήστε το δέμα σας σε πραγματικό χρόνο. Με την είσοδο στο site μας με τον κωδικό πρόσβασής σας, εχετε την δυνατότητα να παρακολουθειτε 24 ωρες την ημερα,7 ημερες την εβδομαδα όλα τα σταδια της παραγγελιας σας.

- 6 : Η εμπειρία μας

Μια μεγάλη εμπειρία στην πώληση ανταλλακτικών. Περισσότεροι από 100.000 πελάτες τον χρόνο εξυπηρετούνται είτε τηλεφωνικά από τους αρμόδιους συναδέλφους είτε από το πλέον σύγχρονο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πανελλαδικά. Λόγω της εμπειρίας ετών και συνεχόμενης εκπαίδευσης μας,το 2014 έχουμε καταφέρει να πετύχουμε ποσοστό επιστροφών ΜΟΝΟ 2%.

- 7 : Συμβατότητα με νέες συσκευές

Το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον συμβατό με όλες τις σύγχρονες συσκευές όπως smart phone & tablet. Πλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο site μας, ακόμη και εάν δεν βρίσκεστε μπροστά στον υπολογιστή σας.